IMG_4835.JPGIMG_4835.JPG


IMG_4837.JPGIMG_4837.JPG

Att vara mammaledig med Livia betyder full fart. Hon är nog inte stilla en sekund. Ett tillfälle där hon faktiskt sitter stilla är om man har henne i knät och bläddrar i en tidning eller barnbok. Mina modetidningar gillar hon mest att slita sönder men barnböckerna är hon såklart intresserad av.

Livia är så mysig och vild på samma gång. Det här temperamentet har hon dock inte ärvt från mig haha. Nu längtar jag massor till våren när man kan sitta ute på en filt och leka eller busa på en gräsmatta.

När jag var hemma med Alma var jag rätt ofta på öppna förskolan. Jag var mest på Villagatan och tyckte att det var super. Med Livia måste jag erkänna att jag inte är lika intresserad. Jag kan inte sätta fingret på det men jag går hellre till parken och gungar, promenerar eller leker hemma. Kanske är man inte lika kontaktsökande efter andra föräldrar när man redan har barn.