Inlägget innehåller affiliatelänkar


prickig klanning Asos MQ Alexander Mcqueen Angelica Aurell Anna Karin.jpgprickig klanning Asos MQ Alexander Mcqueen Angelica Aurell Anna Karin.jpg


Angelica Aurell Angelicas Closet Anna Karin prickigt saker stil mode.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet Anna Karin prickigt saker stil mode.jpg


Angelica Aurell Anna-Karin prickigt.jpgAngelica Aurell Anna-Karin prickigt.jpg


prickigt Angelica Aurell.jpgprickigt Angelica Aurell.jpg


prickigt varmode pumps festmode Angelica AUrell.jpgprickigt varmode pumps festmode Angelica AUrell.jpg


varmode prickigt Angelicas Closet Inclassicfashion .jpgvarmode prickigt Angelicas Closet Inclassicfashion .jpg

Min outfit; Klänning Asos Pumps Karmine Väska Alexander McQueen Anna-Karins outfit; Klänning MQ Väska Chanel Pumps Footlight

Prickigt, prickigt, prickigt. Det är helt klart ett av mina favoritmönster! Feminint, sött och tidlöst på samma gång. Till min stora glädje är prickigt en het trend för våren 2019 och redan nu finns en hel del att välja mellan i butikerna och online. Här ovan visar jag och Anna-Karin våra två favoriter just nu; min är en maxiklänning med wrap från Asos och Anna-Karins en med volang från MQ.

Såhär i början på våren (kan man säga så nu?) matchar jag helst prickigt med svarta accessoarer. På bilderna ovan med clutch från Alexander McQueen “De Manta“ och pumps från Karmine. När det blir varmare ute brukar jag mjuka upp det prickiga med vitt eller pasteller.

Anna-Karins klänning är så tjusig och passar lika bra på kontoret som på festen. Bra med klänningar som inte är för korta, då ökar man antalet tillfällen att ha den på. Ni har väl förresten inte missat att Anna-Karin väntar en pojke till sommaren? I hennes blogg och på Instagram kommer ni som är gravida kunna få massor med inspiration av denna stilfulla mom-to-be.