wien angelica aurell.jpgwien angelica aurell.jpg

I helgen bokade vi en weekend till Wien och jag är så exalterad. Wien är en av mina favoritstäder och det här blir mitt fjärde besök. Vi tänkte först om vi skulle åka med barnen (Wien är barnvänligt) men min mamma erbjöd sig att passa så jag och Johan reser själva i maj. Om jag ska vara helt ärlig så ska det bli underbart att få komma iväg vi två, bara umgås, äta god mat och njuta av alla godsaker Wien har att erbjuda.

Vi har bokat samma hotell som vi bott på två gånger tidigare, Imperial Vienna, för det känns ju dumt att bryta ett vinnande koncept. För mig här hotellet en viktig del när man reser och något jag “gärna“ lägger lite extra på.

Jag får ofta frågan vad som är speciellt med Wien och svaret är historian, arkitekturen och lyxiga caféer. Plus att min morfar är född där så det blir ju extra roligt för min del. Jag har gjort en reseguide till Wien tidigare och den kommer självklart att utökas efter vår resa i vår.


Wien weekend.jpgWien weekend.jpg


Wien fika weekend cafe.jpgWien fika weekend cafe.jpg