Angelica Aurell blogg stil.jpgAngelica Aurell blogg stil.jpg

Jag älskar vita byxor! Man blir så glad av vitt och på något sätt känner man sig lite piggare med ljusa färger. En sak som är negativt med vitt är kombinationen med småbarn. Med Alma är det ju lugnt men man får verkligen se upp för Livias kladd. Hon kastar saker överallt och när man matar henne behöver man nog en presenning över sig haha.

En dag när jag hade ett par vita byxor ville Alma så gärna gå till Humlegården och leka och man kan ju knappast neka sitt barn det för att man är fel klädd. Att säga -“Nej Alma, vi kan inte gå till parken för jag har vita byxor“ skulle inte kännas helt okej. Så efter 4 gånger i rutschkanan och sandlek senare var mina vita byxor mer åt det beiga/gråa hållet men man tackar ju högre makter för tvättmaskin.