Inlägget innehåller affiliatelänkar


belysning lampor inredning.jpgbelysning lampor inredning.jpg

1 Flos / 2 By Rydens / 3 Globen Lightning / 4 Flos / 5 Globen Lightning / 6 Moooi / 7 Ferm Living / 8 Globen Lightning / 9 Rice / 10 Kartell / 11 Kartell / 12 Umage / 13 Le Klint

Ett projekt som vi har här hemma är att ordna med all belysning. Vi har nyligen köpt en taklampa till vårt sovrum men vi behöver fler lampor i lägenheten. Johan är lite av en belysningsnörd men jag måste erkänna att det är väldigt “nytt“ för mig. På listan står bland annat en golvlampa (om det nu fungerar med små barn?), vägglampa till Almas rum och två lampor som man kan ha i fönster. Det är inte lätt med belysning men ovan har jag valt ut några som är helt i min stil. Vägglampan som luftballong tänker jag till Alma!

Den här helgen har bland annat Rum21 och Royaldesign belysningskampanj så jag tänkte ta en sista titt ikväll och se om jag hittar lampor till bättre priser. Såg bland annat att den vackra golvlampan från Flos var på kampanj och den har stått på min önskelista ett tag nu. Ni som har barn, fungerar golvlampor eller kommer den flyga i golvet efter 5 minuter?