barnrum inspo rosa bokhylla hus skrivbord.pngbarnrum inspo rosa bokhylla hus skrivbord.png

Johan är borta med jobbet så jag har varit själv med tjejerna i tre dagar. Det här var första gången som jag var själv med båda i flera dagar, från tidigt lördagsmorgon. Vi har haft det väldigt mysigt men herregud vad trött jag är. Livia är ju rätt intensiv och att underhålla och natta två barn är inte lätt.

Ett exempel är när jag står i badrummet och tar bort eyeliner som Alma har ritat i sitt ansiktet samtidigt som jag i ögonvrån ser Livia krypa fram till Almas potta. Innan jag hinner har hon kört huvudet mot den och slickat på kanten. Ett annat är när jag försöker få Livia att somna samtidigt som Alma vill att jag ska läsa saga i hennes säng och frågar om hon ska räkna till 10 innan jag kommer. “1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! Mamma du kommer inte! Mamma kom nu! Mamma!!

Trots kampen vid nattning känner man sig som en superhjälte när båda har somnat. Nästan som man vill ge sig själv en medalj. Ensamstående föräldrar är mina nya idoler.