barn bebis lara sig ga Angelica Aurell mode barn.jpgbarn bebis lara sig ga Angelica Aurell mode barn.jpg

För ungefär 3,5 veckor sedan började Livia intressera sig mer för att gå. Nu vill hon gå med sin gåvagn hela tiden och förflyttar sig snabbt mellan möbler. Hon har tagit ett kliv själv innan hon satte sig ner och klappade händerna. Så gulligt! Jag försöker utmana henne lite varje dag och nu dröjer det nog inte länge förrän hon går.

Att börja gå är ju ett stort steg i deras utveckling för helt plötsligt känns de så mycket större. Alma började gå precis efter hon fyllt 1 och Livia verkar hålla ungefär samma utveckling. Ska bli spännande att se!


Angelica Aurell barn lara ga bebis mode mammablogg.jpgAngelica Aurell barn lara ga bebis mode mammablogg.jpg


Angelica Aurell barn mode kjol Asos barnmode.jpgAngelica Aurell barn mode kjol Asos barnmode.jpg