mildh press.jpgmildh press.jpg

Den här veckan är det pressvecka vilket betyder att showrooms/pr-byråer visar upp kollektionerna för hösten 2019. Hösten känns ju sjukt avlägsen nu när vi inte ens fått vår haha. Det är iallafall kul att få en titt vad som kommer och inspiration är ju aldrig fel!

Jag hade planerat in att besöka många showrooms i veckan men tyvärr blev det inte så mycket som jag ville. Livia är så intensiv att det oftast blir mer jobbigt är roligt. I veckan har jag bland annat hunnit med ett besök hos Mildh Press och då var Livia på strålande humör. Hon tyckte det var så kul med all uppmärksamhet och att hon fick pilla på örhängen, vilken dröm.


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg

Med min vilda lilla plus en


Mildh press pr.jpgMildh press pr.jpg

Alla ögon på Livia haha


Blus med parla newhouse.jpgBlus med parla newhouse.jpg

Hur fin är inte den här pärldetaljen? Från höstkollektionen hos Newhouse