Inlägget innehåller affiliatelänk


Angelica Aurell stil mode Rizzo Zara gula skor pumps kappa DAY.jpgAngelica Aurell stil mode Rizzo Zara gula skor pumps kappa DAY.jpg


Angelica Aurell stil mode varmode Angelicas Closet.jpgAngelica Aurell stil mode varmode Angelicas Closet.jpg


Rizzo gula pumps rosett.jpgRizzo gula pumps rosett.jpg

Pumps med slingback Rizzo Blus Zara (ny men hittar ej online) Kappa DAY Byxor Modes Stockholm

Jag fick flera frågor om mina gula pumps på Instagram stories och paret kommer från Rizzo. Det är ett nytt köp och jag är så himla nöjd. Jag har inga gula skor sedan innan så dessa blir ett färgglatt tillskott! Man blir så glad av gult och trots att det inte är så varmt ute nu får man ändå vårkänslor. Skorna finns även i beige och rött och jag funderar även på att köpa det röda paret…

Blusen med knytband i midjan är också ett nytt köp. Jag försökte hitta den online men lyckades inte men jag köpte den iallafall i Sturegallerian nyligen.

Vad tycker ni om gult? Har ni mycket gult i garderoben?