IMG_6419.JPGIMG_6419.JPG

I fredags vid ett åkte jag och mamma ut till Yasuragi. Spa och övernattning stod på schemat och som jag behövde det här. Jag har känt mig extremt trött och sliten den senaste tiden.

Mamma hade bokat en jättefin svit med stor terrass och ett gigantiskt badkar, så himla mysigt. Efter en heldag på spat och en trerättersmiddag somnade jag som en stock. På morgonen väntade frukostbuffé och ett sista besök i spat innan vi checkade ut och åt sushi.

Att få sova utan att bli störd, få sovmorgon, läsa en bok och bada i lugn kändes som den ultimata lyxen. Jag är så glad att jag kunde spendera tid med min mamma och få ett avkopplande dygn ihop. Jag fick det här i födelsedagspresent (i förskott) av henne och gissa om jag blev glad!


IMG_6421.JPGIMG_6421.JPG


IMG_6375.JPGIMG_6375.JPG
Etiketter: , ,