Angelica Aurell barn Angelicas Closet mamma mammablogg barnklader.jpgAngelica Aurell barn Angelicas Closet mamma mammablogg barnklader.jpg

Igår på Mors dag bjöd vi över min mamma och lillebror på middag och fika. Till middag blev det saffranspasta med räkor och till efterrätt tårta och hemmagjorda macarons. Tårtan heter Imperial torte och den köpte jag med mig hem från Wien. Nördigt? Ja! Men jag älskar ju efterrätter så det är typ som att köpa med sig macarons från Paris. Tårtan är gjord av choklad, mandlar och marsipan och skapades 1873 på hotell Imperial Vienna för kejsaren Franz Josef. Jag älskar saker med en rik historia och det är härligt att få med sig en liten bit av Wien med sig hem.

Det bästa med Mors dag är självklart att få fira min fina mamma. Jag älskar min mamma och hon är en fantastisk medmänniska som bryr sig mycket om andra. Att vara mamma själv är den finaste gåvan och jag är så tacksam att få vara förälder till Alma och Livia.


Imperial torte macarons Leila fika Mors dag.jpgImperial torte macarons Leila fika Mors dag.jpg


Imperial torte Imperial Vienna fika.jpgImperial torte Imperial Vienna fika.jpg


Angelica Aurell barn mamamblogg.JPGAngelica Aurell barn mamamblogg.JPG