IMG_1999.JPGIMG_1999.JPG

Igår fyllde Alma 4 år! Hela 4 år!

På morgonen väckte vi Alma med smörgås och presenter på sängen. Livia fick också bära in ett litet paket som hon kröp upp i sängen och gav till storasyster. Alma blev så glad när hon vaknande och det stora leendet hade hon med sig hela dagen. Att se henne så glad är något jag kommer minnas för alltid.

Vi firade födelsedagen i två omgångar. först med lunch och tårta följt av middag och fika så det blev en lång härlig dag med massor av gott. Alma fick bland annat en sparkcykel som vi gick ut och testade direkt på morgonen samtidigt som vi hämtade upp tårtan.


pavlova tarta kalas imperial torte 4 ar.jpgpavlova tarta kalas imperial torte 4 ar.jpg


pavlova.jpgpavlova.jpg


IMAGE.JPGIMAGE.JPG


IMG_2006.JPGIMG_2006.JPG


IMG_1995.JPGIMG_1995.JPG