Bloggen har fått vila i sommar men ni som följer mig på Instagram vet att jag har varit i Skåne. Vi var där i 5 veckor och har haft det jättehärligt. Vi har fått många dagar på stranden, härliga dopp i havet och massor av lek. Fiskat krabbor, ätit glass, träffat vänner och gjort roliga utflykter. Det är extra kul för Alma och Livia att vara i Skåne för de blir så glada av att träffa sina kusiner och farmor och farfar.

Jag älskar att vara i Skåne på sommaren och vi letar faktiskt efter ett sommarhus. Det är inte alls så lätt som jag trodde för det har kommit ut få objekt som passar våra önskemål. Inte för att vi vill ha något enormt lyxigt boende utan att det ska vara på rätt plats för oss. När det kommer till själva huset vill vi ha något lättskött och med liten tomt. Hur som helst hoppas jag att vi hittar något inför nästa vår och sommar!

Många sköna dagar på stranden! Så nöjd med vårt nya parasoll från Skagerak. 

Kvällar med krabbfiske!

Träffat vänner och ätit god mat.

Gjort härliga utflykter, här på Sofiero dit vi åker minst 2 gånger per sommar.

Handlat nybakat bröd på morgonen.

Haft en härlig dag på Fredriksdal

Samlat sommarminnen på stranden

Träffat Anna-Karin med familj i Skanör

Njutit av Skåne och allt fint som finns att se