public.jpegpublic.jpeg

Igår eftermiddag lämnade vi Skåne och åkte mot Vimmerby. Vi åt middag och sov en natt på Vimmerby Stadshotell för att ladda inför Astrid Lindgrens Värld!

Vi var inne på Astrid Lindgrens Värld vid 10:30 och det var en väldigt förväntansfull Alma som klev in. Vi började att gå igenom Vimmerby i miniatyr (så söta hus) och mot Villa Villekulla. När vi kom dit hade Pippi en spontanteater på bryggan och Johan fick komma upp på scen haha.

Dagen följdes av en vanlig stor teater hos Pippi samt hos Madicken och Emil. Vi åt lunch i gräset, lekte hos Nils Karlsson Pyssling, åt glass och busade runt i parken. Det var en stor succé för Alma men Livia hade också kul. Livia älskade att titta in och leka bland husen, öppna dörrar och titta på djur.

Vi var i parken i sex timmar så jag kan säga att vi är en trött familj ikväll.


public.jpegpublic.jpeg


public.jpegpublic.jpeg