Angelica Aurell mode saker stil outfit.jpgAngelica Aurell mode saker stil outfit.jpg


blus volanger knyt Zara.jpgblus volanger knyt Zara.jpg


Angelica Aurell blus stil.jpgAngelica Aurell blus stil.jpg


Angelica Aurell stil jeans blus saker stil klassiskt mode mulberry lilyjpgAngelica Aurell stil jeans blus saker stil klassiskt mode mulberry lilyjpg

Blus Zara Jeans Neuw Väska Mulberry Pumps Rizzo

Jag och Johan har oftast rätt lika smak när det kommer till mesta. Vi brukar gillar samma typer av mat, resor, inredning och kläder. Med undantag. Som min vita volangblus från Zara som jag köpte förra veckan. När jag visade den skrattade han och sa att det såg ut som en maräng – Hallå det är meningen!

Jag älskar iallafall min fluffiga blus och har använt den två gånger redan. Jag stylar den med byxor eller jeans och gärna öppna skor så länge det går.