public.jpegpublic.jpeg

Nu har man två förskoletjejer hemma!

I förra veckan började Livia sin inskolning på förskolan och det var såklart ett stort steg. Även om vi redan har haft en inskolning med Alma kändes det speciellt.

Livia är ju van att hämta Alma på förskolan så hon känner ju till lokalerna. Det tror jag har varit en stor fördel för hittills har inskolningen och första dagarna gått jättebra. Hon har knappt brytt sig när jag har gått och velat stanna när jag kommer för att hämta haha. Självklart har hon haft sina stunder under dagarna (vid vilan) men det har ändå rullat på bra. En sak som jag dock märk är att hon har börjat sova lite oroligare, gör mer ljud och vaknar till. Det måste ha med alla nya intryck att göra men förhoppningsvis lägger det sig så fort hon vant sig.

För mig personligen är det en gigantisk skillnad mellan första och andra inskolningen. Med Alma blev jag helt tårögd när jag lämnade. Det tog emot i hela kroppen och jag själv tyckte att det var ganska smärtsamt. Nu med Livia vet jag att även om hon blir ledsen, att hon har det bra och att det går över. Plus att pedagogerna hör av sig om det är något och det gör mig lugn.