Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell Anna Karin In classic fashion Lindex plisserat hostmode.jpgAngelica Aurell Anna Karin In classic fashion Lindex plisserat hostmode.jpg


Angelica Aurell mode hostmode saker stil Anna-Karin.jpgAngelica Aurell mode hostmode saker stil Anna-Karin.jpg


Angelica Aurell In classic fashion.jpgAngelica Aurell In classic fashion.jpg


Angelica Aurell plisserat In Classic Fashion kavaj polotroja hostmode mulberry.jpgAngelica Aurell plisserat In Classic Fashion kavaj polotroja hostmode mulberry.jpg

Polotröja Zara (finns i butik) Plisserad kjol Lindex Örhängen H&M Solglasögon Gucci Väska Mulberry Skor Gloria Ortiz Anna-Karins outfit; Klänning & Other Stories Stövlar Filippa K Solglasögon Celine Väska Chanel

Plisserade plagg är en stor trend i höst även om det är en klassiker som fungerar år efter år. Jag struntar i vad som i trendigt och inte men en positiv sak är att det finns mer att välja på när det hamnar i en trendvåg. Varför gillar jag då plisserad plagg så mycket? För att kläderna får fin rörelse, det blir mer levande och får det där lilla extra.

En annan som också gillar plisserat är Anna-Karin så vi passade på att fotografera två av våra favoritplagg i garderoben. Min kjol är i sammet och jag tycker att den känns betydligt lyxigare än sin prislapp. Anna-Karins klänning från & Other Stories är så fin och tycker verkligen om det diskreta mönstret och den höga kragen.