Angelica Aurell.jpegAngelica Aurell.jpeg

Idag gick jag upp extra tidigt för att hinna med en frukost som Emelie arrangerade för Nespresso. Min taxi var lite tidig så jag och Anna-Karin hängde på låset tillsammans med lilla Elis. Innan jag fick barn var jag alltid 5 minuter sen men efter barn är jag minst 10 minuter tidig haha.

Vi var ett härligt gäng tjej på plats som njöt av en god frukost och självklart massor av kaffe. Vi fick testa Nespressos nya Nordic Indulgence-kaffe med smaker som kanelbulle och prinsesstårta. Jag är inte så förtjust i smaksatt kaffe men gillade den med en hint av kanelbulle.


Nespresso Nordic Indulgence kaffe .jpegNespresso Nordic Indulgence kaffe .jpeg

Som småtrött småbarnsmamma är kaffe ett måste för mig!


Nespresso 34 kvadrat Sofie Anna-Karin.jpegNespresso 34 kvadrat Sofie Anna-Karin.jpeg

Anna-Karin (och Elis) fotar Emelie och Sofia


frukost Pom Flora.jpegfrukost Pom Flora.jpeg

Så mysig frukost och min croissant rök på 2 sekunder


34 kvadrat Nespresso kaffe Angelicas Closet.jpeg34 kvadrat Nespresso kaffe Angelicas Closet.jpeg

Klara färdiga frukost!


Lina Paciello.jpegLina Paciello.jpeg

Lina som hade en fin ton i ton outfit idag


Parvin Emelie 34 kvadrat frukost.jpegParvin Emelie 34 kvadrat frukost.jpeg

Älskade klänningen som Parvin hade på sig


frukost Pom Flora kaffe Nespresso.jpegfrukost Pom Flora kaffe Nespresso.jpeg

Måste göra croissant med ost hemma någon dag, det är ju så smarrigt.