Inlägget innehåller affiliatelänkar


julklappstips honom.pngjulklappstips honom.png

Beige tröja GANT Halsduk J.Lindeberg Mösa SEFR Tavla Newport Strumpor Mr P Pyjamas Polo Ralph Lauren Skovårdslåda Gentlemen’s Hardware Handskar Hestra Skoblock Human scales Polotröja J.Lindeberg Brun tröja Filippa K Korthållare Lexington Klädborste Dako Necessär Tiger of Sweden

Nu är det inte lång tid kvar till jul och jag började köpa mina julklappar förra veckan. Det här året vill jag vara ute i god tid utan stress.

När det kommer till julklappar och presenter tycker jag alltid att det är svårare att köpa till män än till kvinnor. Något som jag alltid brukar gå på är klassiska saker som är lätta att matcha eller som har en tydlig funktion. En fin halsduk, necessär eller tröja känns som tre klassiker men ett annat tips är skovård och klädvård. Lyxiga skoblock, klädborste, steamer eller en skolåda med produkter är något som alla faktiskt har ett behov av. Det är praktiskt och ger längre hållbarhet åt kläder och skor som redan finns i garderoben.