4019B79D-B5B1-44E8-8315-CEB9AC6EAC06.jpeg4019B79D-B5B1-44E8-8315-CEB9AC6EAC06.jpeg

När jag vaknade upp på morgonen kände jag mig småsjuk. Fryser och känner mig trött i kroppen. Har nog ingen feber eller ont någonstans så det är bra det. I vanliga fall hade jag inte brytt mig så mycket om att jag är sjuk men i tider som dessa är det annorlunda. Jag kan inte låta bli att tänka på coronaviruset och att det ändå finns människor i min ålder som blir väldigt sjuka. Min mamma jobbar på sjukhus och det är inga roliga historien där ifrån…

Jag kommer självklart att ta det säkra före det osäkra och bara ta det lugnt hemma. Försöka att inte anstränga mig så blir det förhoppningsvis inte värre.

Jag fick en fråga på min Instagram om pyjamasen och det slog mig att den är 8 år gammal. Den kommer från Wildfox couture och har verkligen bra kvalitet, tyget har knappt ändrats sedan jag köpte den.