IMG_5524.jpegIMG_5524.jpeg


IMG_5555.jpegIMG_5555.jpeg


IMG_5564.jpegIMG_5564.jpeg

Kjol H&M Väska Decadent Tröja French Connection Sandaletter Marzio

Den kombination av kläder som jag använder mest just nu är en stickad tröja och plisserad kjol. Det är perfekt väder för det just nu. När det lite tunnare möter något varmare. September brukar vara en sådan härlig månad så jag hoppas mer av det här månaden ut!

Min vita plisserade kjol är ändå ett mirakel att den fortfarande är vit och i ett stycke haha. Eftersom jag använder kjolen så mycket har den varit med om många besök på lekplatser och smutsiga barnskor. Tyvärr har den fått några rivmärken från tjejernas kardborreband på skorna men det är så det blir ibland när man har barn. Jag ska försöka hitta en till vit plisserad kjol så kan jag ha den till middagar och fest och den här mer till vardags.