ds-banner-white (1).pngds-banner-white (1).png

Här hemma delar Alma och Livia på ett sovrum och har rummet bredvid som lekrum. Jag är nöjd med deras sovrum men har känt att lekrummet saknar det där lilla extra. Den största väggen är helt tom och eftersom vi har högt i tak känns det extra viktigt med tavlor för att skapa en mysig känsla.

Ett enkelt och effektivt sätt att få lite mer liv i rummet är självklart posters. Det kan göra så mycket för känslan i rummet. I förra veckan beställde jag hem tre posters samt tre vita ramar med söta djurmotiv från Dear Sam. Det är ett svenskt varumärke som erbjuder unika snygga posters, ramar och posterhängare till bra priser. Det finns något för alla rum och smaker men jag fastnade speciellt för deras barntavlor.


Dear Sam posters ramar.jpegDear Sam posters ramar.jpeg

Till tjejernas lekrum fastnade jag för följande posters; Lil Lynx, Lil Monkey och Lil Seahorse som alla tre är i måtten 40×50 cm. Motiven med djuren är så söta! Det fanns många olika ramar att välja mellan men mitt val blev klassiska vita i trä.

Leveransen gick blixtsnabbt och jag är väldigt imponerad av Dear Sams miljötänk vilket är en av anledningarna till att jag valde det här samarbetet. Kartongerna som alla posters levereras i är FSC MIX certifierade och får endast innehålla inblandning av återvunnet material och/eller material från kontrollerade källor. Alla posters trycks på miljövänligt papper och Dear Sams tryckerier är 100% klimatneutrala och märkta med Svanen. Tummen upp för ett företag som tar ansvar och visar vägen framåt!

På väggen valde jag att hänga tavlorna bredvid varandra på rad. Lil Lynx är Alma och Livias favorit så den får hänga i mitten. Det som är kul med att ha flera tavlor är att man kan variera upphängningen på många olika sätt. Jag funderar på att framöver komplettera med två till posters med djurmotiv så man kan skapa en hel tavelvägg.

Just nu har Dear Sam 30% rabatt på fotokonst och 15% rabatt på resterande sortiment. Med koden angelicascloset får ni 10% extra rabatt. Koden är aktiv till och med 12/9.


Dear Sam poster.jpegDear Sam poster.jpeg


Dear Sam poster sea horse.jpegDear Sam poster sea horse.jpeg


posters barnrum lekrum djurmotiv Dear Sam poster.jpegposters barnrum lekrum djurmotiv Dear Sam poster.jpeg


Dear Sam poster djurmotiv barnrum.jpegDear Sam poster djurmotiv barnrum.jpeg