IMG_2329.jpegIMG_2329.jpeg


IMG_2897.jpegIMG_2897.jpeg

Tröja med puff Nümph Kjol Ajlajk

En sak som jag inte har berättat för er är att jag går en kurs i grafisk design! Det är något jag har funderat på länge och jag är så glad att jag tog tag i det. Jag är en kreativ person men jag har önskat en längre tid att jag kunde få ner mina ideer i program som Photoshop, Illustrator och InDesign. Jag kan Lightroom väl men känner att jag privat och professionellt skulle ha nytta av kunskap i fler designprogram. I och med den här kursen blir jag “tvingad“ att sätta mig med dessa och det är precis det jag vill.

Kursen är distans på Berghs och håller på fram till vintern. Vi jobbar med ett fiktivt företag under kursens gång och det är både kul och svårt. Jag vet precis hur jag vill att saker och ting ska se ut i mitt huvud men för mig är det processen i programmen som är det svåra. Hur som helst är det spännande och jag känner att jag kommer lära mig en hel del.