IMG_3384.jpegIMG_3384.jpeg

Hann ta en kopp kaffe medan jag väntade på min tur


IMG_3371.jpegIMG_3371.jpeg

Här hemma har jag myskläder varje dag. Under en tajt gördel och stödstrumpor

Idag var jag på mitt första återbesök efter operationen. Det har precis gått en vecka sedan jag åtgärdade min magmuskeldelning.

Återbesöket gick bra och sjuksköterskan började med att ta bort mitt dränage. Jag hade två efter operationen men ett togs bort innan jag åkte hem förra veckan. Idag tog hon bort det högra och jag var beredd på rejäl smärta men det kändes faktiskt knappt. Lite smått obehagligt men inte mer än så.

När det var borta tog hon bort all tejp och kompresser, tvättade, lät det lufta och satte sedan på nytt. Jag fick se magen för första gången utan tejp och det såg rätt läskigt ut haha. Hon tittade även mitt blodvärde och så jag inte hade någon infektion i kroppen. Båda värdena såg bra ut så det var bra!

Jag har samlat lite vätska högt upp på magen, mellan revbenen ungefär men det kommer kroppen troligtvis ta hand om själv. Jag hoppas verkligen det för annars måste man dra ut vätskan med en spruta – fy jag ryser vid bara tanken. Men håller tummarna att kroppen löser det själv helt enkelt.

När jag kom hem var jag rätt trött så jag har bara ätit och vilat. En vän frågade om jag är rastlös och det är jag inte eftersom jag är så trött och behöver vila en del.