Kay Bojesen apa jul tomteluva sekelskifte .jpegKay Bojesen apa jul tomteluva sekelskifte .jpeg

Ni kanske såg mina senaste bilder på Instagram igår men tänker att jag lägger upp här också. Den här veckan ska julen få flytta in hemma hos oss och jag började med en liten detalj igår. Alma och Livias apa från Kay Bojesen fick en tomteluva, så himla sött! Tomteluvan har jag också köpt från Kaj Boyesen och det är ju ett enkelt och kul sätt att skapa lite julstämning. Luvan finns i två storlekar som man kan matcha sina trädjur med.

Jag längtar efter att ta upp allt julpynt från källaren men det här året är det Johan som får plocka fram allt. Jag får ju inte lyfta efter operationen så han får sköta allt grovjobb hehe. Varje år brukar vi köpa något nytt julpynt och jag har bland annat beställt en grangirlang med små lampor. Den tänkte jag att vi skulle hänga i hallen för att skapa lite julstämning där också.

Den här julen kommer ju att bli annorlunda men jag tänker att man får göra det bästa av situationen. Vi kommer ju exempelvis inte kunna träffa Johans familj i Skåne men man får ha träffar på Zoom eller Skype istället. Det är ju rätt kul att äta middag eller fika tillsammans även om det är via datorn. Min familj bor i Stockholm men vi avvaktar restriktioner och hur alla mår. Jag hoppas verkligen att vi ska kunna träffa min familj något!


Kay Bojesen apa tomteluva .jpegKay Bojesen apa tomteluva .jpeg