Inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag vet inte hur det är för er men min hy men min förändrats på hösten och vintern. Jag blir lätt torr och lite rödflammig. Mina ögon blir ofta torra och jag kan få som små eksem under och över ögonlocken. Vilken härlig kombination eller hur haha. Nu när vintern är här är det några produkter som jag byter till för att få extra vård och fukt.

Exempelvis byter jag Cliniques fantastiska ögoncreme mot La Roche Posay som ger den där fuktboosten jag behöver. Jag kan också bli röd och torr på halsen och då hjälper alltid Avènes Skin Recovery Cream som jag har på natten på halsen och på torra partier i ansiktet.

Här är fem av mina vinterfavoriter;

Body lotion parfymfri ACO Den här har jag använt i många år nu och är min absoluta favorit när det kommer till body lotion. Den kladdar inte, är parfymfri och håller huden återfuktad. Ett måste hemma hos mig.

Värmeskydd Living Proof Jag började med den här produkten för ungefär 6 månader sedan och den är toppen. Värmeskyddet har en vårdande formula som gör håret lent och fint.

Serum c-vitamin Medik8 Den här använder jag året om men den behövs verkligen på vintern. Det här är ett serum man bara behöver 4-5 droppar av till hela ansiktet.

Hudcreme Avène Jag var på apoteket för ungefär en månad sedan och behövde hjälp med torra röda partier på min hals och kinder. Jag fick då tips om denna creme och jag är så nöjd med den. På två dagar hade det röda och torra försvunnit.

Ögoncreme La Roche Posay Om du lätt blir torr och röd vid ögonen så är det här en ögoncreme för dig! Den är till för känslig hy och återfuktar snabbt. Mina torra partier försvann snabbt.