Innehåller affiliatelänkar

Byxor Residus Blus Lindex Ballerinas Heelow Diadem H&M

Idag firar vi Sankt Nikolaus! Det är en högtid vi firar varje år och den kommer från min mammas sida. Min morfar är född i Wien och i bland annat Tyskland och Österrike är det väldigt vanligt att fira Nikolaus. På kvällen den 5 december ställer barnen fram en putsad sko och på morgonen är den fylld med godis och någon liten present. Det är så uppskattat och en tradition jag älskar. Ikväll skulle vi egentligt haft middag för att fira hemma hos oss men jag är lite hostig så vi får tyvärr skjuta fram det.

Jag passar ändå på att klä upp mig lite idag och blir lite julfeeling med rött och silver. Mina ballerinas och diademet har jag haft något år nu men byxorna och blusen finns nu. Byxorna är så sköna och är i en modell som man inte vill ta av sig.