Efter jul flög vi till Palma för att få lite härligt miljöombyte. Vi stannade i 11 nätter och hyrde en lägenhet som vi bott i två gånger innan. Jag älskar att bo på hotell men ska man bo lite längre med barn (och det inte är sol – och badsemester) tycker jag att det är skönt att hyra lägenhet så man har ett bra kök.

Vi hade riktigt tur med vädret och det var sol varenda dag. Var som spa för själen att känna lite värme och solstrålar! Vi hyrde bil tre dagar och åkte runt till våra favoritställen på Mallorca (separat inlägg kommer) men annars var vi bara i Palma och strosade runt. Åt god mat och massor med glass, lekte, samlade snäckor och promenerade.

Det första vi gjorde när vi lämnat väskorna var att gå till Rivareno. Älskar deras glass! Det finns en på torget vid Sa Llotja och en uppe vid katedralen, vi går oftast till den förstnämnda. Mums mums.

Torget vid Rivareno är så vackert!

Om du är intresserad av arkitektur måste du gå in i Sa Llotja! Det är en gammal handelsplats. Nu är det ingenting där inne men det gotiska arkitekturen är fantastisk. Det är gratis att gå in.

Har gått många härliga promenader på stranden. Det var många som badade men vi hade inte med oss badkläder (trodde inte det skulle vara så varmt) men vi droppade benen iallafall.

En favorit för en eftermiddagsdrink är 49 Steps. Så härlig utsikt över hamnen i Palma!

Så skönt att kunna slappa på morgonen i lägenheten. Utan några måsten.

Ca n’Eduardo är en av mina favoritrestauranger i Palma. Så himla goda skaldjur och paella. Till efterrätt rekommenderar jag att ta jordgubbar med grädde, enkelt men så gott.

Gillar att bara strosa runt och titta på alla vackra byggnader. Här rakt fram vid de vackra valven ligger Palau March Museum men när vi var i Palma nu var det helt stängt tyvärr.