angelicas closet
angelicas closet

Idag fyller vår underbara dotter en vecka! Det har varit sju surrealistiska dagar och det är fortfarande svårt att ta in allt. Hon kom till världen med ett planerat kejsarnsnitt på BB Sophia (mer om det i ett senare inlägg) och jag kunde inte ha varit mer nöjd med min förlossning. Vi stannade kvar två nätter där vi fick hjälp med allt från amning till blöjbyten. Det kändes lite som att lära sig att cykla, det är rätt vingligt i början men med rätt stöd lär man sig snabbt!

Jag hade inga förväntningar på hur första dagarna som mamma skulle vara och därför är jag otroligt glad och tacksam att allt har gått bra. Vi njuter för fullt av att spendera tid med vår dotter och tar en dag i taget. Det är skönt att inte känna några måsten utan bara mysa alla tre.

Etiketter: