2 månader

2 månader
Klänning från Livly

Idag fyller Alma två månader! Tiden sedan hon föddes har gått så snabbt och man ser henne utvecklas varje vecka. Den senaste veckan har hon bland annat börjat undersöka sina händer, tittar längre och intensivare på oss och har fått ett temperament. Alma vill få mer underhållning, vara ”med” och låter oss veta när hon har tröttnat på något. Det bästa jag vet är när hon ler stort!

När det kommer till mig själv känner jag att kroppen börjar bli som vanligt igen, sakta men säkert. Jag känner inte av snittet men lyfter inget mer än Alma. Jag har ungefär fyra, fem kilo kvar till min ursprungsvikt men jag antar att dessa försvinner i takt med att tiden går. När jag har fått ett ok att börja träna igen tänker jag boka in ett par pt-timmar för att få hjälp med rätt träning. Jag vill främst stabilisera mag och ryggmusklerna!

Etiketter: