tips pa smink
Då var årets sista dag här! Ikväll firar vi nyår med middag tillsammans med några vänner vilket ska bli väldigt trevligt. När man har en liten bebis gäller det börja fixa sig i tid eftersom allt går lite långsammare. Jag brukar inte använda så mycket smink men när det kommer till fest har jag några favoriter som jag alltid återkommer till:

Smoky eye kit från Glominerals. Mitt favoritmärke när det kommer till smink och dessa skuggor håller i flera timmar. När man köper paletten får man med en liten guide vilket inte är helt fel.

Nagellack från Essie. Tre favoriter för fest är nyanserna muchi muchi, angora cardi och very red. Enligt mig gör Essie bäst nagellack med sina fina nyanser och bra hållbarhet. Ikväll lutar det åt rött.

Foundation Forever från Dior. Den här sitter som berget och är lagom täckande.

Highlighter från Lancome. Jag brukar applicera kring kindbenen. Just denna highlighter var en limited edition men som tur var köpte jag två på samma gång!