Marbella.jpgMarbella.jpg

Vi flög till Marbella i lördags och kom hem igår kväll så vi har haft tre hela dagar i värmen. Vi åkte dit för att hälsa på Johans föräldrar som är där för att spela golf. Jag hade inga förväntningar på vädret men blev så glad att man kunde gå i bara ben och sola! Halleluja!

Under dagarna har vi varit på stranden, badat i poolen, strosat inne i Marbella och Puerto Banus, ätit god mat och bara tagit det lugnt. Det har varit väldigt avkopplande vilket var precis vad jag behövde! 

När det kommer till Marbella och Puerto Banus är jag inte helt såld. Hela kusten är så överexploaterad att det knappt finns någon genuin charm kvar. Jag var i Puerto Banus för några år sedan med fest och sol på agendan och då passar ju den här delen av Spanien perfekt! 


Angelica Aurell Angelicas Closet .jpgAngelica Aurell Angelicas Closet .jpg


angelicas closet.jpgangelicas closet.jpg


Marbella Angelicas Closet.jpgMarbella Angelicas Closet.jpg


Marbella gamla stan.jpgMarbella gamla stan.jpg


spaghetti vongole.jpgspaghetti vongole.jpg


Puerto Banus.jpgPuerto Banus.jpg