frukost.jpgfrukost.jpg

Vi kom hem från Marbella igår kväll och det kändes sådär att landa i ett iskallt Stockholm. Som tur var anpassar man ju sig snabbt och nu är det rätt skönt att vara hemma! Självklart ska ni får se bilder och några outfits från vår resa.

Jag började min torsdagsmorgon med att lämna Alma på förskolan (hon var så glad att få använda sin nya overall) och sedan gick jag mot Mildh Press på Humlegårdsgatan. Det bjöds på en god frukost och titt på våren och sommarens kollektioner. Jag fastande främst för en spetskjol och en vit t-shirt från Twinset som är ett av mina favoritmärken. Jag är ju ingen sneakerstjej men jag måste säga att jag älskar Billi Bi’s med feminina detaljer.


kjol spets.jpgkjol spets.jpg

Den här fina spetskjolen från Twinset!


billi bi pearl.jpgbilli bi pearl.jpg

Svart, vitt och pärlor


twinset.jpgtwinset.jpg

Enkelt basplagg med en twist


billi bi sneakers fransar rosett.jpgbilli bi sneakers fransar rosett.jpg

Fransar och beige rosett