Inlägget innehåller affiliatelänkar

Den lilla svarta är ju ett klockrent val till fest och därför tänkte jag tipsa om några av mina favoriter. Jag har valt ut 16 festklänningar med vackra detaljer som paljetter, spets och volanger. Självklart finns det ett urval av gravidklänningar som passar en växande mage!


svarta festklanningar.jpgsvarta festklanningar.jpg

1 Missguided / 2 Bardot / 3 The Kooples / 4 DAY / 5 Ida Sjöstedt (rea) / 6 For Love & Lemons / 7 Ivyrevel / 8 Designers Remix (rea)

När det kommer till klänningar föredrar jag modeller med längre ärm. Det känns lite mer klätt och passar extra bra om man väljer en kort klänning. Om det inte vore för min växande gravidmage skulle jag titta närmare på klänningen från Missguided. Den ser betydligt lyxigare ut än sin prislapp!

Snygga svarta gravidklänningar


gravidklanningar fest.jpggravidklanningar fest.jpg

1 Anna Field Mama / 2 Mamalicious (rea) / 3 Paulina / 4 Mamalicious / 5 DP Matenity (rea) / 6 New Look / 7 Boohoo (rea)/ 8 Mamalicious (rea)

Det finns faktiskt ett bra utbud av festklänningar för gravida, man måste bara veta var man ska leta. De brittiska kedjorna Asos och Boohoo är duktiga på budget. En svensk favorit är Mamalicious. Lyxigare gravidklänningar hittar du hos Tiffany Rose, Isabella Oliver och Seraphine. Glöm inte att spana in min andra sajt Gravidstil för fler stiltips! Jag har även en inspirationsshop här på bloggen med utvalda favoriter.