gravid vecka 22.jpggravid vecka 22.jpg

Skjorta från Minimum och byxor från Mamalicious

Vecka 22 passerade i rekordfart! Jag hann knappt reflektera över veckan innan den var slut. Tummen upp för det ändå! Jag vet att jag skriver mycket om att det är skönt att tiden går snabbt men det är bara för att den här graviditeten är mycket jobbigare än min första. Jag vill verkligen inte klaga i onödan men jag längtar så mycket till april när vår nya familjemedlem ska komma.

Min gravidstatus under vecka 22 var:

  • Tränade styrketräning 2 gånger på gymmet, klappar mig på axeln för det
  • Mina humörsvängningar har minskat!
  • Var i ett moln av total trötthet. Ville gå och lägga mig klockan 7 varje kväll även om det inte blev så
  • Min barnmorska ville att jag skulle börja med järntabletterna Niferex. Tar dessa varannan dag till att börja med. Min mage kan vara lite känslig så känns bättre att börja med en låg dos. Håller tummarna att jag blir lite piggare!