gravid vecka 24.jpggravid vecka 24.jpg

Nu är jag gravid i vecka 24 och 23+4 för att vara exakt. I början av den här veckan fick jag ont i vänstra hälsenan men idag känns det mycket bättre. Jag har aldrig haft problem med hälsenan innan så det här var en nyhet för mig, först trodde jag att det var ett skavsår. 

Min gravidstatus just nu;

  • Äter järntabletterna Niferex varannan dag och det går bra. Min barnmorska vill att jag ska testa och skala upp till en varje dag. Tänker testa det och se hur kroppen mår av en högre dos.
  • Min foglossning har blivit bättre! Jag försöker hela tiden tänka på hur jag sitter, står och går även om det inte är det lättaste. 
  • Använder stödstrumpor regelbundet för att minska trycket på benen. Ni kan läsa mer om mina favoriter här. Jag ligger i riskzonen för åderbråck (suck) så det är viktigt för mig. 
  • Känner mig väldigt tung. Har ingen aning om hur mycket jag har gått upp men jag tror att det är en del. Det här med vikten spelar ju ingen stor roll egentligen men jag skulle ljuga om jag sa att det inte påverkade mig.