Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Just nu funderar jag på hur första tiden med två barn kommer bli. Hur kommer det kännas med två barn hemma? Det är många tankar som går i mitt huvud men jag tycker att det ska bli väldigt roligt iallafall. Jag har inga förväntningar utan min plan är bara ta det som det kommer.

Första tiden med Alma var faktiskt mycket lättare än jag trodde. Jag hade förväntat mig fullständigt kaos och inte en enda chans att duscha. Så blev det inte. Jag fick den där ”rosa moln tiden” och det är jag väldigt glad och tacksam över.

Det här med amningen var dock ingen hit och jag kände mig så obekväm med det. Jag kan inte beskriva varför men det kändes inte bra helt enkelt. Jag kommer ge amningen en chans den här gången också men känns det för jobbigt kommer jag sluta. 


angelica aurell barn.jpgangelica aurell barn.jpg


angelicas closet.jpgangelicas closet.jpg