Sedan igår har jag haft egentid och då menar jag verkligen egentid. Johan är bortrest med jobbet och Alma är på landet med min mamma och hennes sambo. Jag tror faktiskt att det är första gången på flera år som jag sover en natt helt själv. 

Igår på eftermiddagen träffade jag Sofia och hennes son Charlie och efter det åkte jag hem och bara tog det lugnt. Jag parkerade mig på soffan och hade ett Gossip Girl maraton. Det var så skönt att inte tänka på någonting men när jag skulle sova kickade saknade in. Jag saknade Alma och Johan och hade svårt att somna. Det kändes tomt.

Efter en lång sovmorgon till tio gjorde jag frukost som jag åt framför tv:n. Det kändes så lyxigt kan jag säga! När jag slappat klart började jag att packa kartonger. Vi ska ju flytta snart och vi har inte ens börjat packa haha. Om någon timme kommer både Johan och Alma hem och det ska bli så mysigt att kramas. 


frukost.jpgfrukost.jpg


flytta flyttkartong.jpgflytta flyttkartong.jpg
Etiketter: , ,