angelica aurell god morgon.jpgangelica aurell god morgon.jpg

Hur härligt med fredag! Jag ser fram emot att mysa med Johan och Alma i helgen. Spendera tid alla tillsammans och kanske hitta på något extra kul. Nu är jag lika flexibel som ett kylskåp när jag haltar fram men jag vill ändå inte ligga hemma hela dagarna. 

Jag skrev ju tidigare om min jobbiga vecka och hur jag försöker fokusera på allt som är positivt. För det är ju inte så att allt är dåligt, det är bara den slutet av graviditeten som är sjukt jobbig. Här är sakerna som motiverar mig just nu;

  • Vi har flyttat in i en ny underbar lägenhet! Jag trivs så bra och det ska bli roligt att inreda den framöver.
  • Våren är på ingång. Okej, det är fortfarande lite snö och iskallt men jag hör fåglarna kvittra och det är ljusare. Det betyder ändå att den kommer, sakta men säkert.
  • Vi ska få en till familjemedlem! Tänk att vi ska bli en familj om fyra nu. Jag blir så glad när jag tänker på det. Att ha få två barn har alltid varit min önskan och snart är den sann. 


frukost angelicas closet.jpgfrukost angelicas closet.jpg


angelica aurell angelicas closet morgonrock frukost strand radisson.jpgangelica aurell angelicas closet morgonrock frukost strand radisson.jpg


frukost croissant.jpgfrukost croissant.jpg

Bilder av Malin Göransson