sandaler tory burch miller sand.jpgsandaler tory burch miller sand.jpg

Den här sommaren bli lite annorlunda men det ska bli underbart att vara ledig hela familjen. Ni som brukar läsa min blogg vet säkert att vi brukar köra vår lilla runda på sommaren med Skåne, Danmark och Tyskland. Johans föräldrar bo i Skåne och min morfar i Tyskland, i Danmark brukar jag och Johan ha egentid någon natt i Köpenhamn eller Kokkedal.

Just den här sommaren blir det bara Skåne men med tanke på omständigheterna i världen är det inte “bara”. Jag är ändå tacksam att vi kan åka iväg någonstans! Jag saknar redan Tyskland för jag har spenderat nästan alla mina somrar som barn och tonåring där. Visst, det går att flyga till många länder i Europa men jag är inte alls bekväm med det med tanke på coronaviruset. Jag är övertygad om att vi redan haft covid-19 men om man skulle ha oturen att bli sjuk i något annat eller skada sig utomlands känns det inte tryggt med en redan överbelastad sjukvård. Jag skulle också känna mig obekväm med att det inte går att hålla avstånd till andra på flygplan och flygplatser, man vill ju inte heller riskera att göra någon annan sjuk.

Än har vi inte bestämt när vi åker men jag längtar efter att få vara i Skåne. Det är så mysigt där!


angelica aurell molle skane.jpgangelica aurell molle skane.jpg