Kevin Murphy produkter Angel wash Maxi wash.jpgKevin Murphy produkter Angel wash Maxi wash.jpg

Jag har vad man kallar för fint hår med tunna strån. Mitt hår är spikrakt och ganska tunt. Låter som en vinnande kombination eller hur haha. Frågar mig varje dag varför jag inte fick självfallet från min mammas sida.

För mig är det därför viktigt med rätt produkter som inte tynger ner håret. Jag försöker vara noggrann med produkter men ärligt talat blir jag snål i perioder och köper billigare produkter. Inte för att billigare produkter måste vara dåliga men jag har inte hittat något som är lika bra som mina dyrare favoriter. Vilka är då mina favoriter? Jag har skrivit om det tidigare i bloggen men det är Kevin Murphys serie Angel som jag använt till och från under många år. Jag har inte testat några produkter som är så bra för mitt hår som dessa. Dyra men värda varenda krona. Nu har jag iallafall bestämt att sluta snåla i perioder för det är ändå så pass stor skillnad för mitt hår.

Produkterna som jag använder är Angel wash och Angel rise. En produkt som jag fick tips av från min frisör är Maxi wash. Det är den gröna förpackningen som man ska använda en gång i veckan. Den är djuprengörande och man märker verkligen skillnad i hur länge håret håller sig fräscht efter. När man använt Maxi wash ska man följa upp med vanliga Angel wash för bästa effekt.


Kevi Murphy Angel wash.jpgKevi Murphy Angel wash.jpg


Kevin Murphy Maxi wash.jpgKevin Murphy Maxi wash.jpg