Jag känner mig fortfarande utvilad efter min och Denise staycation. Vi bodde torsdag till fredag på Görvälns slott och det var så himla härligt. Herregud vad jag behövde det. Vi spenderade mycket tid på rummet och det var så sött i rosa med en stor maffig sänggavel. Kanske lite för mycket att ha hemma men sagolikt när man sover på hotell. 

Den senaste tiden har jag känt mig trött och sliten. Det har och är mycket hemma med renovering och barn med starka viljor. Jag älskar mina barn mer än allt annat i hela världen men jag behövde verkligen en liten paus. Därför var det så härligt att komma iväg utanför stan, sova borta en natt och bara njuta av lugnet. Promenera i naturen och höra isen spricka på vattnet, fåglarna kvittrar och solen skiner i ansiktet. Äta middag och dricka ett glas vin, mysa i morgonrock och ta ett bad. Fika utomhus med filtar runtom oss. Det var guld värt.