Skidbyxor 8848 Altitude Fleecejacka Columbia Skidhjälm Sweet Protection Skidglasögon Sweet Protection Handskar Hestra Jacka Helly Hansen

Jag fick en del frågor om mina skidkläder som jag invigde förra veckan. Jag hade ju inte åkt skidor på 15 så behövde (tyvärr) uppdatera med i princip allt. Vi åkte mycket när jag var liten med familjen och jag hoppas att ta upp den traditionen med min egen familj här hemma.

Jag valde att köpa svart och vitt för det känns som man inte tröttnar på det i första taget. Skidjackan fyndade jag på rea och allt utom skidglasögonen lyckades jag köpa när det var någon form av kampanj. Rätt bra när det blir en större utgift när man räknar ihop allt. Nu är jag knappast någon expert på skidor haha men jag är väldigt nöjd med mina köp hittills! Vi ska åka skidor igen på påsklovet så det känns kul att få använda allt snart igen.

Förutom det ni ser på bilderna ovan köpte jag två underställ från Craft och några skidstrumpor från Kari Traa och Falke.